Kultahuisku goes international?

Tässä paluuta tehdessäni olen miettinyt jotain uutta ”aspektia” omalle harrastamiselleni. Tokihan sitä tulee jossain määrin nyt sitäkin kautta, että meillä Kultahuiskussa kasvatetaan ja pidetään nyt enemmän harvinaisia rotuja. Erilaiset arabiristeytykset eivät ole ihan hirveän suurta osaa virtuaalimaailmasta valloittaneet ja niiden kasvatukeenkin tarvitaan muutakin kuin arabiverta.

Harvinaisia rotuja ei kuitenkaan voi Kultahuiskussakaan pitää niin ”uutena” ilmiönä. Meillä on kuitenkin kasvatettu myös andalusialaisia ja amerikan minejä, joista kumpaakaan ei ainakaan omasta mielestäni voi kutsua virtuaalimaailman massaroduksi.

Jotain uutta ja ehkä vähän ihmeellistäkin olisi kuitenkin hyvä saada takaisin eloon nousevaan talliin ympättyä. Hetken mietittyäni tajusinkin, mikä voisi olla Kultahuiskun juttu vuonna 2016. Kansainvälisyys!

On varmaan sanomattakin selvää, että itsekin vaihdossa olleena pidän kansianvälisyydestä ja siitä, mitä uutta se voi omaan elämään tuoda. Nyt olisikin tarkoitus tutustua eri maiden virtuaalihevos ja -talli tarjontaan ja heidän tapaansa harrastaa. Toivon mukaan lähiaikoina saadaan jokunen hevonen tai vaikka yhteistyötalli rajojen takaa.

Ensimmäinen askel kohti kansainvälisempää Kultahuiskua on jo otettu. Olen nimittäin liittynyt AHAC:iin! Joskus vuonna keppi ja kivi ilmoitin hevosiani pariin tilaisuuteen, mutta nyt on koko tallin arabi- ja arabiristeytyskanta rekisteröity ja ilmoitettu mukaan. Arvonimiä vain odotellessa!

Pysykää kuulolla, sillä tästä kuullaan varmasti pian lisää!