Tallilla tapahtuu – palkintokuulumisia

Flickr.com – saparevo – by/nc

Siinä missä viime postauksessa kerrottiin allekirjoittaneen hurahtaneen kantakirjatilaisuuksiin, voinen mainita talliin muuttaneesta kauniista hannover tammasta Silbers Harlow. Tamman edellinen omistaja oli ilmoittanut Harlown helmikuun tilaisuuteen ja neitokainen onnistui nappaamaan itselleen ykköspalkinnon. Myös tallin ponit kävivät kokeilemassa onneaan helmikuun poni-KTK:n tilaisuudessa. Ryovar Undrar Var ja Sinhoulyn Vebl v.d. Jewell saivat kolmospalkinnon ja Haywood SVA ylsi kakkospalkinnolle.

Koska pelkkä kantakirjaus ei tietenkään riitä entistä enemmän palkinto-orientoituneelle ja tavoitteita kahmivalle tallin pitäjällemme, on hevosia ilmoitettu KRJ laatuarvosteluun. Huhtikuun varsinaiseen tilaisuuteen on ilmoitettu fwb-ori Sordeu K. sekä arabiori Elgwir Saracen, Oldfinion D. Damion sen sijaan käy korottamassa palkintoaan uusintatilaisuudessa.

Myös ERJ laatuarvosteluun olisi valmiita hevosia, kuten Hellspawn PB ja KHn Loputon Yskös. Eikä varsojakaan ole viime aikoina jätetty vain jalkoihin pyörimään vaan niistäkin on katseltu varsatilaisuuksiin sopivia yksilöitä. Esimerkiksi KHn Ihailtava Antisankari on valmis vaikka heti KV-tilaisuuteen ilmoitettavaksi. Kaikkiin laatuarvosteluihin työstetään kokoajan hevosia, suurelta osalta uupuu vielä tekstejä, osalta jälkeläisnäyttöjä tai sivuja pitäisi vain muuten päivitellä.

Flickr.com – hownowdesign – by/nc/nd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *